Over van oude naar hippe meubels

Het begon met het opknappen van een buikkastje voor eigen gebruik. Dit vond ik super leuk om te doen, dat ik meerdere meubels ben gaan opknappen en verven om cadeau te doen of te verkopen via Marktplaats. Later zijn ook dienbladen, fotolijstjes en andere accessoires bijgekomen. En nu is het uitgegroeid tot een website met webshop!


over-ons.jpg

Ik vind dat oude meubels veel charme hebben, maar helaas is het hout en de kleur niet meer van deze tijd en passen ze vaak niet bij het interieur. Met verschillende soorten verf, verftechnieken en bewerkingen zijn de meubels helemaal van deze tijd te maken. Doordeweeks achter de computer voor mijn werk als communicatie adviseur, dan vind ik het heerlijk om in de avonduren, weekend en vrije dagen met mijn handen bezig te zijn en mooie meubels te maken.

Afgelopen winter en voorjaar heb ik twee cursussen meubelmaken gevolgd. Eerst de basis en daarna het vervolg. Super leuk om te doen en meer te weten te komen over hout, bewerkingen, verbindingen, gereedschap en afwerkingen.

Mocht er nu niets bij zitten voor je in de webshop, neem gerust contact met mij op . Ik verf op verzoek en naar jouw wens graag een meubel of accessoires. 

Groetjes,
Laura